Beskrivelse
af sommerhuset Mosevej 124, Virksund, DK-7840 Højslev.
Ejer:Karl Hvam,Strandvejen 9B, DK-7800 Skive.tlf. 2615-5717
mailadresse: karl.hvam@hotmail.com

                                                   Sommerhuset
Et eksklusivt, højisoleret helårstræhus på 90 m2  med el-varme og støbejernsbrændeovn og
varmepumpe med høj ydelse.
I stueetagen er der nyrenoveret badeværelse  med WC, vaskekumme og bruseniche med termostatregulering. Gulvet i badeværelset er belagt med klinker, der opvarmes med el-gulvvarme.
Til højre for entreen er der et rummeligt værelse med 1 dobbeltseng (2 m) og klædeskab. I stueetagen er der desuden en 30m2 stor opholdsstue med køkken. I opholdsstuen står brændeovnen, desuden er der et bordarrangement med bl.a. fyrretræsslagbænk og en opholdskrog med radio og farve-TV med parabol. Fra dagligstuen er der udgang til den brede terrasse med panoramaudsigt over Louns Bredning.
Køkkenet er udstyret med el-komfur med 4 kogeplader og ovn, grill og varmeskab. Der er emhætte, vask, mikrobølgeovn, vaskemaskine og køleskab med frostboks.
I entreen er der turistinformationer, pulverslukker og tørretumbler.
Ovenpå er der 2 værelser med 1 dobbeltseng(2 m), 1 barneseng og 1 legekrog hhv. 1 enkeltseng og i alt 3 indbyggende magasiner og skabe. Fra det ene værelse, der desuden egner sig som opholdsstue, er der udgang til en overdækket svalegang med en flot panoramaudsigt over fjorden.
Sommerhuset har i stueetagen desuden 2 overdækkede terrasser og 1 åben solterrasse.


                                                     Omgivelserne
Sommerhuset ligger på en grund på 7.000 m2 med græsplæne, en stor gryde med læ, en sandkasse, en gynge, et fodboldmål, et legehus og bænke.   Ved siden af sommerhuset er der en carport og en parkeringsplads, et lille hus til legesager, et tørrestativ og et redskabshus til havemøbler. I redskabshuset er der også legetøj.
Bag det højtliggende hus, der ligger i 1. række, fører en skrænt ned til vidtstrakte engarealer, og på engene, ved stranden og i hele sommerhusområdet er der rigelige muligheder for at gå lange ture. Fra stranden er der mulighed for at bade, sejle, ro og surfe.
2 km fra sommerhuset er der lystbådehavn med slisk, der er svømmebassin og tennisbane, minigolf, havnerestaurant og købmand på campingpladsen.
På den anden side af fjorden, som her er ret smal, ligger det gamle fiskerleje Sundstrup med servicestation og døgnkiosk midt mellem Simested, Skals og Karup Å. Der er 35 km til Hjerl Hede, 60 km til Vesterhavet, 70 til Kattegat, 20 til Skive og Viborg. 5 km væk ligger den stærkt kuperede Lynderup golfbane.

                                              Ekstraudstyr til sommerhuset
Kaffemaskine, strygejern, strygebræt, farve-TV med parabol,høj barnestol, vaskemaskine, tørretumbler, radio med CD-afspiller, gynge, vandslange, havevander, liggestole, udendørs grill, fodboldmål, legehus.